Hvordan tjene penger med bitcoin?

Kan du tjene penger med Bitcoin? 20 oktober i år nådde Bitcoin et rekordhøyt nivå på ca. 67.000 Dollar. Ettersom høyprofilerte investorer som Elon Musk og PayPal begynner å gå vekk fra denne digitale valutaen, lurer mange på om det er mer med Bitcoin (BTC) enn det som ser ut.

Men hvordan tjener man penger med Bitcoin? Før man kan begynne å investere eller kjøpe Bitcoin Norge, må man åpne en konto hos en regulert megler eller en kryptovaluta #exchange” med høyest karakter. Så, la oss dekke hvordan du kjøper Bitcoin for så lite som $ 25 og hvilke handelsstrategier du kan bruke. I dette eksemplet skal vi bruke en anerkjent plattform som er kjent blant mange nordmenn, eToro.

En rask guide for å tjene penger med Bitcoin

Hvis man lurer på hvordan man tjener penger med Bitcoin akkurat nå-sjekk den trinnvise guiden nedenfor.

  • Trinn 1: Åpne en konto hos eToro – Du trenger et pålitelig meglerside for å komme inn på Bitcoin -markedet. Vi liker eToro, ettersom plattformen er FCA-regulert og lar deg investere i Bitcoin fra bare $ 25 (ca. 209 kroner).
  • Trinn 2: Last opp ID-en din – For å få din Bitcoin-investeringskonto verifisert umiddelbart – last opp en kopi av passet eller førerkortet ditt.
  • Trinn 3: Sett inn midler – Du må sette inn noen midler på eToro -kontoen din før du kan tjene penger med Bitcoin. Megleren støtter britiske debet-/kredittkort, e-lommebøker som Paypal og bankoverføringer.
  • Trinn 4: Tjen penger med Bitcoin – Og til slutt – du kan nå investere i Bitcoin. Bare søk etter ‘BTC’ og klikk på ‘Handel’ -knappen. Skriv inn hvor mye penger du ønsker å investere i Bitcoin og klikk «Åpne handel» for å fullføre handelen!

Og det er det-du har nettopp investert i Bitcoin-verdens første og fremdeles de-facto kryptovaluta. Hvis verdien av Bitcoin øker og du bestemmer deg for å selge tokens – har du tjent penger.

Tjen penger med bitcoin på eToro

eToro er vårt viktigste valg for å tjene penger med Bitcoin. For det første er eToro en fullt regulert megler som innehar lisenser med flere finansielleToro-logo-myndigheter, inkludert Storbritannias Financial Conduct Authority (FCA), Australian Securities and Investments Commission (ASIC) og Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC). Siden lanseringen i 2006 har eToro vokst til å være en av de ledende sosiale handelsplattformene med en kundebase på over 20 millioner tradere.

eToro tilbyr et bredt spekter av finansielle produkter og markeder, fra aksjer og ETFer til forex, CFD og kryptokurver. Som sådan kan man investere i 28 populære kryptovalutaer inkludert Bitcoin, Ethereum, Ripple (XRP), Dogecoin, Litecoin og Cardano (ADA) bare for å nevne noen. Du kan også handle populære kryptokryss-par og krypto-til-krypto-par som BTC/GBP og ETH/BTC.

eToro belaster kun konkurransedyktige spreads når du starter handel med kryptovaluta. Det betyr at du ikke trenger å betale en krone i provisjon. La oss se nærmere på kostnaden ved å kjøpe Bitcoin på eToro.

Når man kjøper kryptovalutaer på eToro, får man eierskap til de underliggende eiendelene og kan lagre dem i eToro Moneys kryptolommebok.

Hvor kan du bruke bitcoin?

Det er stadig flere steder du kan bruke bitcoin akkurat som du bruker penger, og det er et økende antall nettbutikker og andre som også har tatt i bruk bitcoin som betalingsmiddel. Når du investerer i bitcoin så er det nettopp adopsjonen av kryptovaluta som du investerer i. Desto større etterspørsel det er etter kryptovaluta, jo større blir sjansen for at verdien øker. Når det er sagt så er det selvfølgelige noen faktorer som f.eks spekulasjon og kortsiktige investorer som preger utviklingen i det korte perspektivet.