Hvor mye koster hår egentlig?

Det er noen ting som veldig mange tar for gitt som for andre er en drøm. Folk betaler mye for å realisere drømmene sine og hår er nettopp en drøm for mange. Stadig flere nordmenn oppsøker eksperter for å få håret sitt tilbake.

Prisen for hårtransplantasjon er overraskende stiv på mellom 25000 og 65000,- kroner for en stor transplantasjon. Prisen varierer visstnok noe basert på hvor stor transplantasjonen er. For å få en nøyaktig pris så er man nødt til å møte opp for en konsultasjon.

Dette er like mye som en Bitcoin og tilsvarer 2 månedslønner for den gjennomsnittelige nordmann. Faktisk så kan man vel si at det er en hårreisende pris. Derfor velger dessverre veldig mange å låne penger til dette igjennom kredittkort og forbrukslån. Hvis du går inn på nettsidene til de forskjellige aktørene så ser du at de annonserer med nedbetaling over tid og lån.

Hvis man ikke ønsker ønsker å bruke så mye penger så kan man prøve noen andre alternativer som f.eks krem, shampo eller kosttilskudd. Samtlige av disse metodene har blitt hudflettet av forskere som mener at dette ikke er midler som kommer til å øke hårveksten. Likevel er det mange som opplever gode resultater hvis man skal tro på det som står på forskjellige forumer.

Heldigvis så finnes det to andre alternativer som kan gi deg bedre resultat for en lavere pris:

Reis til utlandet

Det finnes flere norske selskaper som har spesialisert seg på det de kaller for «hårreiser». Disse går gjerne til øst-Europa eller til Tyrkia. Her varierer prisene på behandling mellom 13000,- og helt opp til 25000,-. Vi registrerer at flere av selskapene har flere gode anmeldelser men man bør være varsom med behandling i utlandet.

I Norge så har vi en sterk regulering og kontroll av medisinske behandlinger. Det betyr at hvis du behandles i utlandet så er det ikke sikkert at alt er like mye på stell. Det kan skje komplikasjoner som ikke ville skjedd innenfor det norske helsevesenet. Man bør derfor gjøre grundige undersøkelser før man bestemmer seg.

Den billigste behandlingen!

Den billigste behandlingen er å bli fornøyd med den skallen du har. Siden vi er Pengebloggenv, så må vi nevne dette. Hvis du klarer å «eie» det istedenfor å skamme deg over det. Så kan du heller investere pengene i aksjer, bitcoin eller en fin hatt. Vi forstår likevel at noen ønsker å bruke penger på det, men man bør vurdere om det faktisk er verdt det.